Влітку для пенсіонерів відкриють безкоштовний кінотеатр



Фото keramikapereslavl.ru

На початку липня у столичному Гідропарку відкриється безкоштовний кінотеатр просто неба "КіноСад Життєлюб" для пенсіонерів.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

Передбачається, що він стане першим хабом на відкритому повітрі для людей похилого віку.

Ініціатором проекту в 2015 році виступила благодійна організація бізнесмена Гарика Корогодського "Життєлюб", яка займається різноплановою допомогою літнім людям столиці.

""КіноСад Життєлюб" – це open-air hub для людей похилого віку – життєлюбів, та багатофункціональна платформа, яка об’єднує у собі і танцювальний майданчик, і концертну, театральну та кіно-зали під відкритим небом", – сказав Корогодський.

За його словами, тут проводитимуть різні майстер-класи і освітні програми, буде зона сімейного відпочинку, платформа для знайомств і спілкування людей похилого віку.

Корогодський повідомив, що перший етап – реконструкція, технічне оснащення та арт-оформлення – коштує 5,5 мільйона гривень. У рамках робіт реконструюють занедбаний Зелений театр, який оснастять усім необхідним обладнанням, забезпечать програмою та івент-наповненням.

Літній кінотеатр буде виключно благодійним і належатиме до муніципальної власності. Комерційна діяльність на території кінотеатру проводитися не буде. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ