У Києві додатково пустять 460 одиниць транспорту під час поминальних днів



Столична влада вирішила пустити додатково 460 одиниць пасажирського транспорту під час проведення поминальних днів 23-29 квітня та 9 травня.

Про це у facebook повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

"З 23 до 26 квітня місто вирішило додатково запустити понад 460 одиниць пасажирського транспорту для забезпечення комфортного пересування столичних мешканців", - написав він.

Зокрема, 128 автобусів буде додатково запущено 23 квітня на маршруті № 258 (Південне кладовище) та 25 – маршруті № 740 (Північне кладовище), 55 додаткових одиниць автобусів місто запустить того ж дня до Лісового кладовища.

Окрім цього, 5 додаткових міських маршрутів пустять 23 квітня до Південного кладовища та 9 травня до Військового кладовища.

"23 квітня буде заборонено паркування автотранспорту на вулиці Електриків, заїзд транспортних засобів на вулицю Крайню та проїзд транспортних засобів на вулиці Маршала Жукова (на ділянці від вулиці Кіото до вулиці Миколи Матеюка), крім автобусів великої місткості, спецтранспорту та транспортних засобів посадових осіб, які забезпечують оперативний контроль за станом перевезень пасажирів", - написав Бондаренко.

Окрім цього, з метою уникнення аварійних ситуацій та забезпечення безперебійного руху наземного пасажирського транспорту, адміністраціям ринків рекомендовано зупинити на 23 квітня роботу ринків "Троєщина", "Фермер", ринків біля станції метрополітену "Петрівка", а 25 квітня зупинити роботу ринків "Деміївський" та "Ізюмський".

Під час поминальних днів, за словами керівника апарату КМДА, посилять заходи безпеки.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ