На Київщині помешкання догхантера закидали яйцями і облили фарбою. Відео



Активісти Київської формації "С14" закидали яйцями, облили червоною фарбою та розписали написами „убивця" маєток на вулиці Травневій у селі Іванковичі, де мешкає догхантер.  

Про це повідомляє facebook-сторінка організації.

Відзначається, що таким чином активісти розпочали кампанію проти жорстокого поводження з тваринами.

"Активісти навідались до помешкання живодера Олександра Чистопугова. Січовики "помітили" будинок вбивці тварин відповідними надписами та закидали яйцями", - йдеться в повідомленні.

 

У "С14" наголосили, що продовжуватимуть слідкувати за діями догхантера та інших живодерів і присікатимуть будь-які прояви садизму.

За даними користувача соцмережі, сусіда догхантера Сергія Данильченка, Чистопугов приїхав на Васильківщину в кінці 2013 – на початку 2014 року з Алчевська Луганської області. 

 

І з тої пори у селі стали знаходити убитими безпритульних собак, яких стерилізували і підгодовували місцеві мешканці. Згодом, за словами мешканців, Чистопугов став бити ногами або об паркан безпритульних псі просто на очах у сусідів. На прохання жителів зупинитися і залишити тварин у спокої, не реагував, натомість що "наведе у селі порядок", провокував бійки.

До чоловіка викликали поліцію. Потім, за даними "С14", місцеві мешканці звенулися до них, щоб допомогли зупинити живодера.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ