Кличко планує відремонтувати понад 100 доріг у Києві



Фото kiev.klichko.org

Цього року у Києві планують капітально відремонтувати понад 100 доріг.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виїзної інспекції ремонту столичних доріг, повідомляє прес-служба політика.

"Ми сьогодні робимо капітальний ремонт доріг, які не перекладалися десятками років. Минулого року ми відремонтували 200 км доріг у Києві. Цього року взяли на себе завдання відремонтувати 300 км. І роботи вже розпочалися", - зазначив Кличко.

Наразі тривають роботи на вулиці Набережно-Корчуватській, завершити ремонт планують у липні 2017 року.

З вересня 2016 року тривають роботи на шляхопроводі на проспекті Науки, оновлений шляхопровід планують ввести в експлуатацію до 1 вересня.

"Ми вкладаємо гроші в ремонт доріг, працюємо 24 години на добу. Але не можемо зробити все одномоментно. Можу сказати, що минулого року ми зробили капітальний ремонт дорожнього покриття на 84 вулицях. Цього року плануємо відремонтувати понад 100 доріг", - наголосив Кличко.

Він відзначив, що зараз у столиці тривають роботи з капітального ремонту Русанівської Набережної, вулиць Раїси Окіпної, Лугової, Механізаторів, Кіквідзе, Грабовського, 9-го травня, Трублаїні, Кільцевої дороги.

Днями розпочнуться роботи з реконструкції транспортного вузла на перетині проспекті Перемоги з вулицею Данила Щербаківського. Незабаром будуть продовжені роботи з капітального ремонту вулиць Сковороди та Міжнародної.

А влітку розпочнеться капремонт Повітрофлотського проспекту, вулиць Олени Теліги, Бальзака, Толстого, бульвару Дружби народів, шляхопроводу на перетині проспекту Космонавта Комарова та бульвару Вацлава Гавела та багатьох інших доріг столиці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ