ГПУ та СБУ проводять слідчі дії у КП "Київавтодор"



Фото 1551.gov.ua

Зранку 22 березня Генпрокуратура та СБУ проводять слідчі дії у КП "Київавтодор".

Про це повідомляє комунальна корпорація у facebook.

"Сьогодні з 9:30 у комунальній корпорації "Київавтодор" Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України з незрозумілих причин проводить слідчі дії. Роботу підприємства частково паралізовано", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, раніше Держаудитслужба заявила, що у Київавтодорі "наварили" на ремонті доріг 11 мільйонів.

КК "Київавтодор" запевняв що ці звинувачення безпідставні. 

20 березня заступник голови КМДА Ілля Сагайдак заявив, що комунальна корпорація "Київавтодор" проводить неякісні ремонти доріг, тому замість неї для обслуговування столичних доріг варто залучати компанії з перевіреною репутацією.

Того ж дня у поліції заявили, що відправили 23 інформаційні листи та 55 приписів керівництву Київської адміністрації, виписали 11 адмінпротоколів на посадовців підприємств за результатами перевірки доріг Києва.  

Як відомо, ввечері 27 лютого у Києві частково обвалився Шулявський міст. Люди не постраждали.

Кличко звільнив свого заступника з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака і просить президента звільнити голову Солом’янського району Максима Шкуро у зв’язку з обвалом Шулявського моста.

Мер Києва також доручив перевірити технічний стан усіх шляхопроводів та мостів столиці.

Директор КК "Київавтодор" Олександр Густєлєв, заступник мера Києва Ілля Сагайдак та голова Солом’янського району Максим Шкуро написали заяви на звільнення у зв’язку з обвалом Шулявського мосту. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ