На Хрещатику замінили лише пошкодженні напівсфери – Майзель



Фото kiev.klichko.org

На вулиці Хрещатик замінили не всі обмежувачі для машин, а лише ті, що були розбиті чи пошкоджені частково.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

"Це планова робота. Замінили ті напівсфери, які були пошкоджені чи частково пошкоджені. Скільки штук замінили, не знаю. Ті, що геть пошкоджені прибрали і їх заберемо на переробку, а ті, що частково пошкоджені – їх зняли, але ми їх встановимо трохи далі. Ця робота триває постійно", - сказав він.

Майзель додав, наразі у Києві працюють над визначенням місць, де буде обмежений заїзд авто.

"Ми працюємо над тим, щоб напрацювати якомога більше місць, де треба обмежити заїзд авто для паркування. Ми вважаємо, що на зелених зонах, на тротуарах транспорт не має стояти", - сказав він.

За словами директора Департаменту, мова йде у першу чергу про центр міста, Лівобережну, де проходитиме "Євробачення", але також тривають роботи і в районах міста.  

"У кожному районі визначимо території, де паркуватися не можна. Ця робота вже триває. Самі ж напівсфери будемо встановлювати найближчим часом. Це буде навесні", - сказав Майзель.

Він також додав, що встановити обмежувачі для авто можна навіть у дворах житлових будинків – для цього місцевим жителям треба звернутися до своїх мажоритарних депутатів.

"Минулого року багато було встановлено напівсфер за зверненнями киян. Цього року така робота продовжиться", - підсумував Майзель.

Раніше столичні жителі повідомляли, що комунальники замінили усі сірі напівсфери на вулиці Хрещатик на білі.

Ірина Балачук, Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ