Чоловік, що викрав маршрутку, поранив патрульного – поліція



У результаті переслідування викраденої маршрутки у Дніпровському районі патрульний, який намагався затримати зловмисника, отримав поранення.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Відзначається, що правоохоронці отримали інформацію про підозрілого чоловіка із великим рюкзаком. Коли поліцейські наблизилися до чоловіка, він кинув сумку і дворами багатоповерхівок побіг на вулицю Малишка.

"Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю і наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю", - йдеться в повідомленні. 

Фото поліції 

Після цього зловмисник сів за кермо і поїхав, продовжуючи стріляти у патрульних.

Правоохоронці у свою чергу почали стріляти по маршрутці, щоб зупинити її шляхом пошкодження.

Фото поліції

"Дорогою зловмисник зіткнувся із легковим автомобілем, але продовжив рух. Невдовзі зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і почав втікати. На станції міської електрички він поранив у ногу працівника поліції, котрий намагався його затримати", - йдеться в повідомленні.

Нині правопорушник ховається у приватному секторі. На його пошуки задіяли працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ та кінологів.

Інформація про потерпілих і всі обставини події уточнюються.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ