Київавтодор розповів, які дороги відремонтує цього року



Фото КК "Київавтодор"

Влітку 2017 року КК "Київавтодор" розпочне капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту, вулиць Теліги, Довженка, бульвару Дружби Народів і багатьох інших вулиць.

Про це заявив керівник комунальної корпорації Олександр Густєлєв, повідомляє сайт міської влади.

Він зауважив, що більшість столичних доріг, які сьогодні є проблемними, не ремонтувалися 30 років і більше, тоді як згідно з державними будівельними нормами, міжремонтний термін будь-якої магістралі складає 8 років.

За словами Густєлєва, у 2017 році продовжать капремонт Одеського шляхопроводу та шляхопроводу на проспекті Науки, на вулицях Луговій, Набережно-Корчуватській, 9 травня, Трублаїні та інших, де було розпочато ремонт минулого року.

"Також активно відбуватимуться ремонтні роботи в зоні проведення "Євробачення". Це і Русанівська набережна, і вулиці Раїси Окіпної, і Митрополита Андрея Шептицького", - сказав керівник "Київавтодору".

"У літній період ми розпочнемо такі масштабні проекти як Повітрофлотський шляхопровід, вулиця Теліги, вулиця Довженка, бульвар Дружби Народів, Набережне шосе на ділянці від Поштової площі до мосту Метро", – підсумував Густєлєв.

Як відомо, ввечері 27 лютого у Києві частково обвалився Шулявський міст. Люди не постраждали.

Кличко звільнив свого заступника з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака і просить президента звільнити голову Солом’янського району Максима Шкуро у зв’язку з обвалом Шулявського моста.

Мер Києва також доручив перевірити технічний стан усіх шляхопроводів та мостів столиці.

Реконструкцію Шулявського мосту й розв'язки в районі станції метрополітену "Шулявська" планують провести до 2019 року. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ