Борг киян за тепло перевищив 4,7 мільярда – Київенерго



Фото hronika.info

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії з початку 2017 року зросла на 896,8 мільйона гривень і на 1 лютого склала 4 мільярди 736 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київенерго".

­­

Відзначається, що найбільший борг за тепло, опалення та гарячу воду мають населення та ЖЕО – 2 мільярди 241,1 мільйона гривень та 888,2 мільйона гривень відповідно.

"Критична ситуація з розрахунками за тепло, опалення та гарячу воду зберігається у Шевченківському (612,9 мільйона гривень) та Печерському (408,6 мільйона гривень) районах", - відзначили у прес-службі "Київенерго".

Відзначаться, що у перерахунку на одного мешканця району найбільші борги за тепло і гарячу воду мають мешканці Печерського району – 3 тисячі 328 гривень.

Водночас серед житлових будинків максимальну заборгованість накопичили споживачі будинку по вулиці Вишгородській, 45 (5,8 мільйона гривень), жителі вулиці Щорса, 44а (4,1 мільйона гривень) та вулиці Калнишевського Петра, 7 (2,9 мільйона гривень).

У прес-службі підкреслили, що компанія не має інших фінансових джерел для погашення заборгованості за спожитий газ, крім розрахунків споживачів, тому борги киян загрожують стабільному наданню послуг.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ