До кінця лютого у Білій Церкві запрацює електронний квиток



Фото 38-51-51.com.ua

З 25 лютого на електротранспорті міста Біла Церква запровадять електронні квитки.

Про це повідомляє сайт КП "Білоцерківське тролейбусне управління".

Відзначається, що міська влада розпочала роботу над запровадження такої системи ще до ухвалення закону про електронний квиток.

"Ця система на маршрутах громадського транспорту надасть змогу забезпечити можливість зручної, швидкої оплати та контролю проїзду, а також скоротить час затримки громадського транспорту на зупинках.

Крім того, електронний облік пасажиропотоку дозволить оцінити реальний обіг грошових коштів і, відповідно, оцінити обґрунтованість тарифів на перевезення і можливість оновлення автопарку", - йдеться в повідомленні. 

Наразі необхідне обладнання на весь рухомий склад (24 тролейбуси) вже завезено до тролейбусного управління і встановлюється на рухомий склад. 

Передбачається, що у місті працюватиме 4 види електронних квитків: багаторазові електронні картки, місячні поїзні – учнівський (вартістю 20 гривень), студентський (40 гривень) та загальногромадський (60 гривень).  

 

Як відомо, київська влада ввела єдиний електронний квиток для проїзду в електричці, трамваях маршрутів №№ 4, 5 і автобусах №№ 59, 60, 61 з 1 серпня 2016 року.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ