Кличко назвав затримання посадовців КМДА "позитивним сигналом"



Фото Sharij.net

Мер Києва Віталій Кличко сподівається, що справи столичних корупціонерів дійдуть до суду, і зловмисники отримають покарання.

Про це він заявив під час розширеної колегії КМДА, коментуючи затримання двох посадовців Києва за розтрату 870 тисяч гривень, повідомляє прес-служба мера.

Кличко відзначив, що чиновників затримали у справі, порушеній за аудиторським звітом КМДА від 17 липня 2014 року і назвав це "позитивним сигналом".

"Я вважаю позитивним сигналом, що нарешті, почали з'являтися результати розслідувань за матеріалами внутрішнього аудиту КМДА, які ми передали до правоохоронних органів", - сказав мер.

"Я сподіваюся, що і за іншими матеріалами, які ми передали правоохоронцям, буде прогрес. І справи будуть доведені до суду, а корупціонери отримають покарання. Бо тільки так можна подолати корупцію!"- додав Кличко. 

Мер підкреслив, що внутрішній аудит в КМДА триватиме і надалі.

Він також наголосив, що за 2016 рік столична влада спрямувала до правоохоронних органів 40 матеріалів за результатами перевірок.

Як відомо, головного бухгалтера Департаменту соцполітики КМДА та екс-начальника управління бухобліку та фінансів Головного управління соцзахисту населення КМДА спіймали на розтраті понад 870 тисяч гривень, виділених на навчання дітей-інвалідів та сиріт.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ