Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/588b37330151e/
Українська правда
Київ

Киянам пропонують розстрочку на комуналку на 5 років

27.01.2017  13:14


Фото znaj.ua

Центр комунального сервісу пропонує жителям столиці розстрочку боргів за житлово-комунальні послуги терміном на 5 років.

Про це повідомляє сайт ЦКС.

"Усі боржники, які ще не розстрочили (реструктуризували) свою заборгованість за житлово-комунальні послуги, отримають можливість  з 01 лютого по 31 березня укласти договір розстрочки боргу на особливо вигідних умовах, а саме строком до 60 місяців, без сплати першого внеску", - йдеться в повідомленні.

Для укладення договору необхідно звернутись із заявою до бухгалтера з нарахувань, який проводить прийом у ЖЕО. До заяви необхідно додати копію паспорта власника/співвласника, копію ідентифікаційного коду та копію правовстановлюючих документів на квартиру.

Заява на укладення договору розстрочення заборгованості може бути подана у паперовому вигляді шляхом вкладення її до скриньок, які розміщені в кожному сервісному центрі, або в електронному вигляді через сайт ЦКС або через Google forms.

У ЦКС наголосили, що укладення договору розстрочки боргу дозволить уникнути нарахування штрафних санкцій, арешту майна та його примусової реалізації, обмеження виїзду за межі України та кримінальної відповідальності за невиконання рішення суду.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.