У Києві на голову перехожого упав шматок льоду



Фото scobro.ru

У столиці перехожий постраждав від падіння льодової брили з будівлі на вулиці Великій Васильківській, 72.

Про це в ефірі ТРК "Київ" розповів начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук   

Подія сталася 10 січня.

"У нас був випадок – торговий центр "Олімпійський", з козирка ресторану упав шматок льоду і травмував перехожого. Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму. Він доставлений у нейрохірургію", - сказав Ткачук.

Він відзначив, що ліквідація бурульок, прибирання снігу на дахах будинків повністю лежить на власниках будівель чи балансоутримувачах.

При цьому, за словами Ткачука, столичні рятувальники надають допомогу у прибиранні снігу з дахів соціальним закладам – школам, дитсадках, лікарнях, деяких адмінбудівлях.

"Але вся основна робота лежить на плечах балансоутримувача. На кожному засіданні оперативного штабу наголошують усім керівникам закладів, усім власникам будівель, що у них мають бути укладені договори з підрядниками, які замаються висотними роботами, щоб вони за потреби у терміновому порядку виконували роботу по прибиранню снігу чи бурульок з дахів. Якщо хтось не справляється з цим, то вони можуть звернутися до нашого управляння і ми допоможемо, це безкоштовно", - підсумував Ткачук.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ