Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/586543341ce8e/
Українська правда
Київ

Історичні будівлі та мости Києва підсвітять наступного року

29.12.2016  18:09


Фото elproduction.org

Київська влада має намір підсвітити історичні будівлі міста та мости, облаштувати набережну на Лівобережці та розпочати реконструкцію зоопарку у 2017 році.

Про це в ефірі "Радіо Київ" заявив мер столиці Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика.

"Я був у багатьох містах світу, і хочу у Києві запровадити таку традицію – ввечері підсвічувати ключові історичні будівлі міста та мости. Ми вже виділили кошти на цей проект, і, впевнений, це надасть незабутнього шарму нашому місту", - сказав він.

Мер додав, що додаткове освітлення з’явиться у зонах відпочинку біля Дніпра буде встановлене.

"Гідропарк – унікальна рекреаційна зона, яка, на жаль, перетворилася на територію "наливайок". Ми неодмінно це змінимо, і побудуємо у Гідропарку український аналог Діснейленду, який стане чудовим місцем відпочинку і для дітей, і для дорослих", - зауважив Кличко.

Він також пообіцяв голови, облаштувати сучасну набережну на Микільській слобідці до Євробачення, яке відбудеться у травні.

"Також у наступному році ми розпочнемо реконструкцію столичного зоопарку, адже зараз там використовується лише третина території, все інше поки що знаходиться у занедбаному стані. Впевнений, що нам вдасться зробити Київський зоопарк сучасним звіринцем європейського рівня", - підсумував Кличко.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.