Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5853bf2781fbd/
Українська правда
Київ

Будинок на ЯрВалу, 18 може обвалитися – депутат

16.12.2016  11:17


Фото Сегодня

Будинок на вулиці Ярославів Вал, 18 опинився під загрозою обвалу, оскільки в ньому почали проводити будівельні роботи без будь-яких дозволів.

Про це у facebook повідомила депутат Київради від "Самопомочі" Ольга Балицька.

"Будівля є пам'яткою архітектури, є навіть охоронний договір, яким передбачена можливість виключно реставрації будівлі, житло чи то тимчасове, чи то постійне, категорично заборонено; дозволів на проведення жодних робіт – немає", - наголосила депутат.

За її словами представники контролюючих органів приїхали на місце, щоб перевірити, що робиться у будинку, але потрапити всередину не змогли.

"Вчора у охорони нібито не виявилося ключів від калітки, встановленої незрозуміло на яких підставах (з цим розбереться Департамент благоустрою, до яких ми вже направили відповідне звернення). Сьогодні після виклику поліції калітка все ж відчинилася, але цього разу не знайшлося ключів від самої будівлі", - написала Балицька.

За її словами, представник Департаменту культури засвідчив "ознаки проведення робіт у будинку", після чого видав припис з вимогою негайно зупинити будь-які роботи, оскільки власник не отримував жодного дозволу на жодні види робіт.

 

Балицька відзначила, що так минулого року обвалився будинок по вулиці Богдана Хмельницького, де загинули люди.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.