Ярмарки, фотозони, каруселі і 3D-шоу: Де запалювати ялинки і зустрічати Новий рік?



Фото firtka.if.ua

У Києві до новорічно-різдвяних свят готують низку цікавих локацій з розвагами, фудкортами, ярмарками, фотозонами і концертами.

Про це повідомляє Департамент суспільних комунікацій КМДА.

На Софійській площі 17 грудня розпочне роботу новорічно-різдвяний ярмарок. 19 грудня тут засвітять головну ялинку столиці, 31 грудня – зустрічатимуть Новий рік, 7 січня влаштують різдвяну хода і фестиваль Дідухів.

На Михайлівській площі працюватиме зона дитячих розваг, з каруселями і колесом огляду, резиденція Святого Миколая, ярмарок народних майстрів тощо.

Час роботи ярмарку: з 10.00 до 22.00 (1, 2 та 7 січня 2017 року до 02.00). 

Фото kyivnash.in.ua

У рамках проекту заплановані 15 концертів.

Триватимуть заходи до 15 січня. Вхід вільний.

На Поштовій площі 17 грудня розпочне роботу фотозона "Новорічне європейське містечко на Поштовій площі". Урочисте відкриття заплановане на 18:00 19 грудня. Працюватиме фотозона до 15 січня. Вхід вільний.

На вулиці Хрещатик, 36, на майданчику біля Київради облаштують фотозону "Новорічна казка на Хрещатику". Працюівтиме вона з 17 грудня по 15 січня. Вхід вільний.

На непарній стороні Хрещатика (на нижньому тротуарі від центрального виходу зі станції метро "Хрещатик" до Бессарабської площі) з 18 грудня по 15 січня проходитиме Новорічно-різдвяний ярмарок "Нове Різдво на Хрещатику". Вхід вільний.

Фото kyiv.dityvmisti.ua

На Спортивній площі у ці ж дні триватиме ярмарок "Казкові новорічні дива".

Вхід вільний.

У парку ім. Т.Шевченка з 18 грудня по 15 січня проходитиме новорічно-різдвяний фестиваль.

19 грудня відкриють новорічну майстерню Святого Миколая. У програмі проведення майстер-класів, загальнорайонна новорічна святкова програма із засвіченням районної ялинки "Красуня Ялинка, вогнями світи!".

Працюватиме Будиночок Святого Миколая. Вхід вільний.

У сквері біля пам’ятника П.Сагайдачному та Г.Сковороді на Контрактовій площі з 23 грудня по 9 січня проходитиме фестиваль "Казки старого Подолу". Тут також працюватиме парк казкових скульптур і атракціонів, ярмарок, заплановані святкові концерти, ігротеки.  Час роботи ярмарку: 11.00 – 20.00. Вхід вільний.

Фото fadiez.sumno.com

На Театральній площі з 16 грудня до 15 січня проходитиме 3D-шоу "Зимова казка" з трансляцією на головний фасад Національної опери України ім. Т.Г.Шевченка.

На 19 грудня (о 17:30) запланована театралізована новорічна програма "Пригоди Лускунчика та його друзів". Вхід вільний.

На Співочому полі 18 грудня о 16:00 розпочнеться захід "Назустріч Святому Миколаю" з концертом за участю аматорських художніх колективів міста Києва. Вхід вільний.

7 та 8 січня тут проходитиме фестиваль "Зимова Країна мрій".   

На гостей чекатимуть: різдвяний ярмарок, традиційні гуляння, святкові вертепи, виступи українських колективів та колядників. 

Вхід для дорослих – 30 гривень, для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників бойових дій та ліквідації аварії на ЧАЕС – вхід вільний.

19 січня у Гідропарку поблизу каплиці на честь Хрещення Господнього святкуватимуть Водохреща. Під час заходів ієрархи Української православної церкви та Української православної церкви Київського патріархату освятять воду за відповідними регламентованими і встановленими канонами.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ