У КМДА розповіли, як розважатимуть киян на Новий рік



Фото allWomens

Міська влада підготувала 21 акцію до новорічно-різдвяних свят.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє сайт міської влади.

"Цього року міська влада підготувала 21 новорічну акцію, покликану зробити різдвяні свята цікавими та неповторними для киян і гостей міста. Зокрема вперше будуть встановлені тематичні фотозони: біля мерії – на новорічну тематику, на Почтовій площі – 10 стендів із країнами-переможцями "Євробачення", а також фотозони на Софійській площі", – сказала Старостенко.

Для дітей на новорічні канікули столичні театри готують 366 тематичних вистав. А в комунальних кінотеатрах обіцяють організувати резиденції Святого Миколая зі скриньками побажань.  

Окрім головної новорічної локації на Софійській площі, святкові заходи відбудуться на Контрактовій і Поштовій площах, біля київської мерії і на Співочому полі.

Зокрема, на Контрактовій площі з 23 грудня до 9 січня проходитиме фестиваль "Казки старого Подолу".

18 грудня на Співочому полі влаштують свято "Назустріч Святому Миколаю", де на дітей чекатимуть цікаві майстер-класи, написання листів Святому Миколаю, аніматори, фуд-корт тощо.

7-8 січня на Співочому полі кияни і гості міста зможуть зустріти справжнє українське Різдво разом із учасниками фестивалю "Країна Мрій Різдвяна".

Як відомо, представники Києва уже виїхали по головну ялинку міста до Івано-Франківська. Засвічення ялинки на Софійській площі заплановане на 18:00 19 грудня.

10-11 грудня у Голосіївському районі відбудеться відкриття новорічно-різдвяної зони розваг "Зима на ВДНГ".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ