У Києві жінка під виглядом комунальниці намагалась пограбувати пенсіонерку



Фото поліції

Столичні правоохоронці розшукують жінку, яка під виглядом працівника комунальної служби зайшла до квартири і з допомогою електрошокера намагалась пограбувати пенсіонерку.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Подія сталася вдень 29 листопада на проспекті Гагаріна.

66-річна постраждала розповіла, що до неї по домофону зателефонувала жінка, назвалася працівницею комунального підприємства й повідомила, що власники квартири мають борг за воду та світло. Почувши у відповідь, що всі платежі сплачені, візитерка попросилася перевірити лічильники. Пенсіонерка впустила жінку.

"Щойно вона зайшла до квартири, схопила господиню за волосся і вдарила електрошокером у шию. При цьому погрожувала і вимагала гроші та золото. Виникла сутичка. Потерпіла здалася і погодилася віддати цінності, але, щойно нападниця втратила пильність, пенсіонерка виштовхала її з помешкання і зачинила двері", - йдеться в повідомленні.

Після цього постраждала викликала поліцію та лікарів.

Жителі будинку надали поліцейським відео з камер спостереження у під’їзді.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці розшукують жінку віком 40-45 років з короткою зачіскою, має темне рідке волосся, зріст близько 165 см, повної тілобудови. Була вдягнена у пухове пальто сірого кольору.

Громадян, які можуть повідомити інформацію щодо зловмисниці або впізнали жінку на відео, просять звертатися до Дніпровського управління поліції на вулиці Червоноткацькій, 2 або телефонувати за номерами чергової частини: 044-559-51-85 або 102.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ