У Києві відкрили пункт безкоштовного і конфіденційного тестування на ВІЛ



Фото Владимир Борисов

29 листопада у столиці відкрили перший у Східній Європі пункт безкоштовного і конфіденційного тестування на ВІЛ – AHF Checkpoint.kiev.

Про це повідомляє AHF Ukraine у facebook.

Пункт працюватиме на вулиці Шулявській 5, оф. 10 з 09:00 до 19:30, у суботу з 11:00 до 19:00.

Як повідомляє сайт Київської адміністрації, у AHF Checkpoint.kiev тестування забезпечуватимуть виключно на безоплатній основі швидкими тестами. 

 Фото  Владимир Борисов

Окрім консультування й тестування, клієнти можуть отримати відповіді на всі питання стосовно безпечного сексуального життя.

"Після тестування ВІЛ-позитивний клієнт отримує вичерпну інформацію щодо подальших кроків, які він має здійснити для отримання необхідної медичної допомоги. ВІЛ-негативним клієнтам надаються консультації щодо безпечних сексуальних практик та інших засобів профілактики, які дозволять зберегти ВІЛ-негативний статус", - йдеться в повідомленні.

Також відзначається, що працюватиме мобільний підрозділ Пункту. У його завдання входитиме проведення виїзного тестування на ВІЛ за моделлю AHF для важкодоступних категорій клієнтів.

Замовити виїзд Мобільного підрозділу для участі у вуличному тестуванні на ВІЛ можна через електронну форму замовлення на сайті freeHIVtest.org.ua.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ