ЦУМ планують відкрити у понеділок



Фото з facebook "ЦУМ Київ"

Орендарі столичного ЦУМу вже отримали повідомлення про відкриття універмагу 21 листопада, але деякі поверхи запрацюють лише у грудні.

Про це повідомляє RAU.

Хоча у компанії-девелопера проекту "ЕСТА-Холдингу" точну дату відкриття поки не називають, та запевняють, ЦУМ запрацює до кінця листопада.

"Ми отримали лист від менеджменту універмагу, що відкриття відбудеться 21 листопада, і готові відкритися у цей термін, - сказала директор компанії, що представляє бренд Yamamay в Україні Ірина Захарова.

Вона додала, що їх магазин і багато інших орендарів давно готові до відкриття.   

Фото з facebook Mikhail Sakun

Готовність відкритися у ЦУМІ 21 листопада також підвередили в компанії KarKat Fashion, але гендиректор компанії Ігор За булонський відзначив, що офіційного повідомленні про відкриття вони поки не отримували.

Водночас RAU відзначають, що до відкриття 21 листопада поки готові не всі орендарі. Найбільші проблеми з готовністю до відкриття на 4 поверсі, де будуть зони українських товарів. Вони обіцяють запрацювати на початку грудня.

Фото з facebook Nellie Verner

Джерела асоціації в ЦУМі кажуть, що 21 листопада в універмазі відкриються всі поверхи, крім сьомого, де буде зона ресторанів і барів. Водночас співрозмовники не виключили, що деякі рівні у листопаді працюватимуть частково.

Як відомо, на початку грудня 2011 року Антимонопольний комітет дозволив компанії "ЕСТА Холдинг", що входить до групи компаній СКМ Ріната Ахметова, купити 39% акцій ЦУМу (1939 року будівництва, що є пам'яткою архітектури).  

Нові господарі відразу пообіцяли зробити грандіозний ремонт всередині магазину.

У ЦУМі розпочалась реконструкція, яку обіцяли закінчити до 2014 року.

Тоді ж повідомляли, що легендарний столичний універмаг після ремонту буде увінчаний скляним куполом, матиме атріум та власну дворівневу парковку.

Планувалося, що загальна площа універмага збільшиться вдвічі – до 45000 м².

Попередньо говорили, що обійдеться все це у 100 мільйонів доларів.

У серпні 2015 року "ЕСТА Холдинг" почала реставрацію історичного фасаду Центрального універмагу в Києві.

Відкрити оновлений ЦУМ планували до вересня 2016 року. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ