З фінпорушеннями у комунальних підприємствах розбереться поліція



Фото auditor.od.ua

Київська адміністрація за січень-вересень 2016 року передала правоохоронцям 22 матеріали про порушення, виявлені під час аудиту комунальних підприємств.

Про повідомляють "Українські новини" з посиланням на звіт Департаменту фінансового контролю й аудиту КМДА.

"За 9 місяців 2016 року правоохоронні органи передали 22 матеріали аудитів, з них за матеріалами аудитів, закінчених в 2016 році, - 18", - йдеться в документі.

Відзначається, що станом на 30 вересня за матеріалами аудитів департаменту відкрито 93 кримінальні провадження, або їх долучено до вже відкритих проваджень.

За інформацією прокуратури Києва, наразі підготовлено 22 повідомлення про підозру відповідальним за порушення особам, 6 – оголошено в розшук, за 9 кримінальними провадженнями обвинувальні акти передано в суд і 28 матеріалів перебувають на судовій експертизі.

Як відомо, у березні прокуратура Києва розслідувала 83 кримінальних провадження за порушеннями, виявленими під час аудиту комунальних підприємств.

Департамент фінконтролю та аудиту КМДА за I півріччя 2016 року провів 33 аудити підприємств, установ та організацій комунальної форми власності та виявив порушень на 403,2 мільйона гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ