Поліція розшукує 13-річну дівчину, яка після сварки з батьками, пішла з дому



Столичні правоохоронці розшукують 13-річну Катерину Свіріденко, яка після конфлікту з батьками, пішла з дому.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

За словами матері зниклої, 15 листопада дівчина пішла до школи, але вчителі розповіли, що на заняттях її не було. В обідню пору школярка повернулася додому, де виник конфлікт щодо її поведінки. Згодом мати зайнялася домашніми справами, а дівчина пішла, залишивши вдома мобільний телефон. 

Жінка також додала, що донька часто не відвідує школу та неодноразово втікала з дому.

Працівники поліції перевірили знайомих дівчинки, торгово-розважальні заклади, автомобільні та залізничні вокзали, заклади громадського харчування та інші місця можливого перебування втікачки, однак поки її не знайшли.

Слідчий відділ за цим фактом вніс відомості Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – безвісти зникла.

Пошуки дівчини тривають.

Розшукують Катерину Свіріденко, 2003 року народження, на вигляд – 15 років, зріст 170 см, худорлявої статури, темно-русяве довге волосся, карі очі. Дівчина була вдягнена у зимову пухову куртку сірого кольору, чорні легінси, чорну кофту, чорні шкіряні чобітки до колін (ботфорти).

Громадян, які можуть повідомити інформацію щодо місцезнаходження неповнолітньої, просять звертатися до Дніпровського управління поліції на вулиці Червоноткацькій, 2 або за номерами телефонів: 067-209-76-22, 093-430-55-75, 044-559-15-37 або 102.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ