Іванющенко переписав "Межигір’я-2" на футбольного менеджера з Монако



Поки прокуратура намагається відсудити у структур Юрія Іванющенка 35 га у Конча-Заспі, той переоформив розташований на цій землі палац на футбольного менеджера з Монако Пауло Урфера.

Про це йдеться у розслідуванні Аліни Стрижак для програми "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Програма відзначає, що договір купівлі-продажу 15 тисяч квадратних метрів так званого "Межигір’я-2" на 21 кілометрі Столичного шосе підписали 19 жовтня. Також новий набувач отримав низку ділянок, з яких складається палацовий комплекс. 

 

"Людина з ім’ям покупця нерухомості Іванющенка живе в Монако і працює футбольним менеджером. Монако є і місцем постійного проживання самого Іванющенка. Зазначимо, що син Іванющенка – Арсен – футболіст, і починав займатися футболом саме в юнацьких командах в Монако", - відзначає журналіст.

Палацовий комплекс, схожий на Версаль та записаний на компанії з орбіти Юрія Іванющенка журналісти виявили на початку 2014 року.

 

35 га землі під маєтком вивели за часів мера Леоніда Черновецького на низку приватних кооперативів, а потім провели через низку переоформлень, переписуючи деякі ділянки по 6 разів.

Після сюжетів у ЗМІ прокуратура взялася відсудити землю під "Версалем", однак за 3 роки так і не спромоглась довести, що земля була украдена у Києва.

"Наші гроші з Денисом Бігусом" відзначають, що зиму 2014 року маєток зустрів недобудованим. А оздоблювальні роботи і ремонт власники проводили вже після Революції Гідності – в той час, коли тривав прокурорський процес.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ