Комунальники злили "прокладці" 50 мільйонів на проектування Подільського мосту



Фото uk.wikipedia.org

 

КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" 28 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ "Форма" завершення проектування частини Подільського мостового переходу за 49,98 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Передбачається, що до кінця 2017 року розроблять робочу документацію ділянки мосту від вулиці Межигірської до дамби Русанівських садів завдовжки 4,8 км.

Йдеться про залишки таких робіт:

ІІ черга: мости через Дніпро, Гавань і Десенку, естакади на Подолі, Рибальському і Трухановому острові, благоустрій території, сходи з проїжджої частини, правобережна транспортна розв’язка, дощова каналізація в урочищі Горбачиха, очисні споруди зливових вод, транспортна розв’язка на Подолі, зовнішнє освітлення, додаткові демонстраційні креслення, інженерно-технічні заходи цивільного захисту, обстеження побудованих опор, з’їзду та заїзду;

ІV черга: будівництво заїзду, спуск на Рибальський острів в районі "Парку моряків" (сходи і ліфт), організація дорожнього руху, зовнішнє освітлення, дощова каналізація, додаткові демонстраційні креслення, підпірна стінка, перенесення паркану ТОВ "Столичний млин", інженерно-геологічні роботи, коригування проекту конструкції опори №0, перекладання інженерних мереж при будівництву заїзду від вул. Набережно-Хрещатицької;

V черга: інженерні мережі дачної забудови для перенесення Русанівських і Воскресенських садів на вулиці Радистів у Деснянському районі (селище Биківня).

Конкурентами були ДП "Державний інститут з проектування підприємств гірничорудної промисловості "Кривбаспроект" і ТОВ "Варда Спецбуд Монтаж".

Засновником київської "Форми" зі статутним капіталом 50 тисяч гривень є Олександр Степенко. Із вересня нею керує Тимофій Гнатюк.

"Наші гроші" відзначають, що принаймні до 2012 року фірма належала киянці Тетяні Лахно та Олександру Клименку з м. Вишневе Київської області (не плутати з екс-міністром доходів і зборів).

Зараз вони володіють ТОВ "К-Форма" зі статутним капіталом 3 тисячі гривень, що було створене у квітні цього року та не отримувало держпідрядів.

У держреєстрі фірми зі схожими назвами мають спільний номер телефону +380444500505.

Як відомо,  у вересні КП "Київпастранс" замовило "Формі" реконструкцію та будівництво трамвайної лінії за 138,37 мільйона гривень.

Подільський мостовий перехід будується з 1993 року. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ