На Петрівці і Контрактовій площі планують збудувати пересадочні вузли



Фото 777-konstantin.blogspot.com

Столична влада має намір збудувати транспортні пересадочні вузли в районі станції метро "Петрівка" та на зупинці трамвайної лінії "Контрактова площа" на вулиці Спаській.

Про це заявив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак, повідомляє сайт міської влади.

"Нині опрацьовується та впроваджується нова транспортна політика Києва, де не менш важливими є транспортно-пересадочні вузли. Наразі у пріоритеті зручне та комфортне транспортне обслуговування. Тому побудовані транспортно-пересадочні вузли мають бути максимально комфортними і практично універсальними", – сказав чиновник.

Він відзначив, що на Петрівці пересадочний вузол планують будувати в місці примикання Оболонського проспекту до вулиці Вербової.

За словами Сагайдака, це сприятиме упорядкуванню проходу пасажирів до місць посадки-висадки, унеможливить створення незручностей пасажирам, затримки руху наземного транспорту.

На вказаних пересадочних вузлах планують облаштувати підвищені платформи з автоматизованою системою пропуску пасажирів і встановити павільйони очікування з інформаційно-довідковим обладнанням.

Замовником зазначених робіт визначено КП "Київпастранс". Воно має визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт, розробити проектну документацію, організувати проведення та затвердження її експертизи.


 
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ