Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/58259adeaded9/
Українська правда
Київ

Власник "бункера зброї" хоче роздати все, що лишилось після обшуку

11.11.2016  11:18


Фото прокуратури

Власник так званого "бункера зброї" на Київщині Геннадій Конєв вирішив безкоштовно роздати товари, які лишилися на складі.

Про це він повідомив у коментарі "Українській правді. Київ".

"За два роки у мене провели 12 обшуків. Терпець обірвався. Я хочу роздати безкоштовно ті навчально-тренувальні боєприпаси", - сказав він.

За словами Конєва, школи чи тренувальні центри можуть отримати макети мін до мінометів калібру 82мм і 120мм, снарядів калібру 125мм, 152мм, ракет Град (після повернення з експертизи), навчальні плакати, книги "Внимание! Мины", патрони навчальні калібру 14,5 мм і 23 мм.

 Фото прокуратури

"У нас після обшуків лишилося 2/3 товару. Також буде товар, який повернуть з експертизи. Забрати макети боєприпасів можна в магазині "Історична зброя" за адресою вулиця Лобановського, 40", - підсумував Конєв.

Водночас він не зміг відповісти на питання, чи планує взагалі закрити цей бізнес.

"Ну так відразу закрити його не вдасться. Це тривалий процес. У нас багато товарів. Ми вкладали свої гроші в цей бізнес", - сказав Конєв.

Як відомо, інтернет-магазин "Історична зброя" продає масогабаритні макети боєприпасів, страйкбольну та пневматичну зброю, військову оптику, амуніцію тощо.

Як відомо, 4 листопада у прокуратурі заявили, що виявили підземну схованку з великим арсеналом зброї, боєприпасів та БТРом у передмісті Києва. 

Згодом Геннадій Конєв заявив, що хованка зброї, яку викрили правоохоронці, насправді є складом макетів легального столичного інтернет-магазину "Парабеллум", де пройшла вже не одна перевірка.

У прокуратурі повідомлення про склад магазину зброї назвали неправдою. 

8 листопада власник так званого "бункера зброї" під Києвом Геннадій Конєв заявив, що під час обшуку йому підкинули пістолет та вкрали багато товарів. У прокуратурі це заперечують.

Ірина Балачук, Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.