Власник "бункера зброї" хоче роздати все, що лишилось після обшуку



Фото прокуратури

Власник так званого "бункера зброї" на Київщині Геннадій Конєв вирішив безкоштовно роздати товари, які лишилися на складі.

Про це він повідомив у коментарі "Українській правді. Київ".

"За два роки у мене провели 12 обшуків. Терпець обірвався. Я хочу роздати безкоштовно ті навчально-тренувальні боєприпаси", - сказав він.

За словами Конєва, школи чи тренувальні центри можуть отримати макети мін до мінометів калібру 82мм і 120мм, снарядів калібру 125мм, 152мм, ракет Град (після повернення з експертизи), навчальні плакати, книги "Внимание! Мины", патрони навчальні калібру 14,5 мм і 23 мм.

 Фото прокуратури

"У нас після обшуків лишилося 2/3 товару. Також буде товар, який повернуть з експертизи. Забрати макети боєприпасів можна в магазині "Історична зброя" за адресою вулиця Лобановського, 40", - підсумував Конєв.

Водночас він не зміг відповісти на питання, чи планує взагалі закрити цей бізнес.

"Ну так відразу закрити його не вдасться. Це тривалий процес. У нас багато товарів. Ми вкладали свої гроші в цей бізнес", - сказав Конєв.

Як відомо, інтернет-магазин "Історична зброя" продає масогабаритні макети боєприпасів, страйкбольну та пневматичну зброю, військову оптику, амуніцію тощо.

Як відомо, 4 листопада у прокуратурі заявили, що виявили підземну схованку з великим арсеналом зброї, боєприпасів та БТРом у передмісті Києва. 

Згодом Геннадій Конєв заявив, що хованка зброї, яку викрили правоохоронці, насправді є складом макетів легального столичного інтернет-магазину "Парабеллум", де пройшла вже не одна перевірка.

У прокуратурі повідомлення про склад магазину зброї назвали неправдою. 

8 листопада власник так званого "бункера зброї" під Києвом Геннадій Конєв заявив, що під час обшуку йому підкинули пістолет та вкрали багато товарів. У прокуратурі це заперечують.

Ірина Балачук, Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ