На Київщині водій стріляв у поліцейських: двоє поранених



Фото 123rf.com

У місті Славутич Київської області під час зупинки автомобіля поліцією водій відкрив вогонь, внаслідок чого двоє правоохоронців отримали поранення.

Про це у facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян з посиланням на начальника кримінальної поліції НП Київської області.

"У Славутичі під час зупинки автотранспорту нарядом поліції зловмисник відкрив вогонь. Двоє поліцейських поранено. Одного в груди, другого в ногу. Їх самопочуття стабільне", - процитував Троян доповідача.

Триває пошук злочинця, наразі поліція вийшла на його слід.

"І так доповідають кожної ночі і кожного ранку. Вони ризикують своїм життям і затримують злочинців. Дякую вам за відданість своїй роботі", -  підсумував Троян.

Як відомо, вранці 25 вересня у Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Згодом поранена патрульна померла під час операції. У Артема Кутушева залишилася 3-річна дочка, в Ольги Макаренко – двоє дітей. Убивцю затримали. Ним виявився колишній боєць батальйону "Торнадо". 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ