Поліція знайшла арсенал зброї у столичному гаражі. ФОТО



Фото поліції

Правоохоронці виявили арсенал зброї й боєприпасів у гаражі 43-річного жителя Києва.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацпоілції Києва.

"У гаражному боксі правоохоронці вилучили 4 карабіни, 3 рушниці, 9 гранат Ф-1, 9 гранат РГД-5, страйкбольні та сигнальні гранати, запали, набої та 13 ножів. Поліція з’ясовує походження та призначення небезпечних знахідок", - йдеться в повідомленні.

Власника гаража затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  

Фото поліції

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

 Фото поліції 

"Вилучені зброю та боєприпаси передали на експертизу. Поліція з’ясовує походження та призначення небезпечних знахідок", - підсумували у поліції.

Як відомо, 4 листопада у прокуратурі заявили, що виявили підземну схованку з великим арсеналом зброї, боєприпасів та БТРом у передмісті Києва. 

Згодом Геннадій Конєв заявив, що хованка зброї, яку викрили правоохоронці, насправді є складом макетів легального столичного інтернет-магазину "Парабеллум", де пройшла вже не одна перевірка.

У прокуратурі повідомлення про склад магазину зброї назвали неправдою. 

8 листопада власник так званого "бункера зброї" під Києвом Геннадій Конєв заявив, що під час обшуку йому підкинули пістолет та вкрали багато товарів.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ