Родич загиблих у ДТП на Ватутіна батька з сином каже, що не билися об заклад



Скриншот з відео

21-річний син загиблого, який разом з іншою дитиною перебігав проспект Ватутіна, каже, що перед аварією не бився з батьком об заклад.

Про це повідомляє ТСН.

Хлопець розповів, що мати з третім, 2-річним, сином перебувала в той час вдома, а батька з 7-річним хлопчиком супроводжував він та його дівчина.

Усі поверталися додому після циркової вистави.

"Жодних спорів не було. Я був зі своєю дівчиною, а тато – з моїм братом. Ми пішли до цирку, після цирку хотіли дістатись метро, ми не бачили жодних переходів, і почали шукати. Тато в мене не вживає алкоголю майже ніколи , і тоді також був абсолютно тверезим. Вийшло так, він сказав – "треба перебігти"", - розповів хлопець.

Він додав, що зупинився, щоб подивитись на карті в телефоні, де знайти перехід, а батько з дитиною у зворотний бік в напрямку Троєщини.

"Потім повернулись та пішли в бік зупинки. Я подумав, вони на зупинці почекають на якийсь транспорт, а вони пішли далі і почали перебігати дорогу", - розповів родич загиблих.

Хлопець з дівчиною за короткий проміжок часу також пішли у напрямку зупинки та побачили, що деякі машини зупинились з аварійною сигналізацією, а невдовзі прибула карета швидкої.

Підійшовши ще ближче хлопець побачив під ковдрою свого 7-річного брата.

Нині вся родина перебуває у дуже важкому стані, вони не можуть зрозуміти, чому батько вдався до такого кроку.

Після судмедекспертизи родині передадуть тіла загиблих, тоді вони зможуть їх поховати.

Як відомо, 6 листопада в аварії на проспекті Генерала Ватутіна загинули чоловік і його малий син, які вирішили перебігти через проїжджу частину. Батько помер на місці, дитину 2009 року народження у важкому стані госпіталізували, однак врятувати його життя лікарі не змогли.

У поліції повідомляли, що на місці ДТП була родина - батько, мати та двоє дітей. 

"Того вечора сім'я поверталася додому. Навпроти торговельно-розважального центру, аби перейти дорогу, дружина з однією дитиною спустилася у підземний перехід, а її чоловік із сином із незрозумілих причин вирішив перебігти дорогу з інтенсивним рухом транспорту поза межами переходу", - відзначали в поліції. 

 

У свою чергу користувачі соцмережі і очевидці відзначали, що причиною перебігання дороги став спір між членами родини.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ