Син нардепа Молотка під час ДТП був п’яний, – Крищенко



Син народного депутата Ігоря Молотка Денис був п'яним на момент скоєння ДТП, у якій постраждали 4 людей та два авто.

Про це заявив керівник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко в ефірі "112 Україна".

"У ході допиту встановлено, що саме він (Денис Молоток, - ред.) був за кермом транспортного засобу. Є довідка лікаря, який після огляду дав інформацію, що у нього є всі ознаки алкогольного сп'яніння. Слідство дотримується саме такої версії", - зазначив він.

За словами Крищенка, планується проведення експертиз для з'ясування тяжкості ушкоджень потерпілих у ДТП.

"Зараз будуть проведені експертизи встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень (потерпілих – ред.) і буде прийматися рішення щодо водія. Обставини, які були встановлені на той час, і ступінь тілесних ушкоджень, що були заподіяні, згідно з чинним КПК не дали слідчому можливість прийняти рішення за ст. 208 про затримання", - додав він.

Як відомо, 6 листопада у Києві син народного депутата від "Волі народу" Ігоря Молотка Денис на "Мерседес" спричинив ДТП, розбивши авто патрульної поліції і ще один автомобіль. Постраждали четверо осіб.

За даними поліції Києва, аварія сталася близько 5-ї години ранку на вулиці Борщагівській, порушник відмовився зупинятись після кількаразових вимог полісменів, а після затримання відмовився від проходити тест на алкоголь, хоча мав ознаки сп'яніння. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ