Син нардепа після аварії тікав від поліції і відмовився від тесту на алкоголь



За фактом ДТП за участю сина нардепа від "Волі народу" Ігоря Молотка Дениса відкрито кримінальне провадження.

Про це в ефірі каналу "112 Україна" повідомив в.о. керівника прес-служби департаменту патрульної поліції Віктор Шеверда.

За його словами, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Шеверда також повідомив, що водій автомобіля "Мерседес" (очевидно, Денис Молоток – УП) на місці ДТП відмовився від проходження освідування на алкоголь, хоча мав ознаки сп'яніння.

"Водія було доставлено до медичного закладу, де він повторно відмовився від проходження освідування та здачі біологічних рідин організму. Є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія", - сказав Шеверда.

За його словами, двоє осіб, які постраждали в ДТП, доставлені до нейрохірургії, а ще двоє "відбулися більш легкими травмами".

Як відомо, 6 листопада у Києві син народного депутата від "Волі народу" Ігоря Молотка Денис на "Мерседес" спричинив ДТП, розбивши авто патрульної поліції і ще один автомобіль. Постраждали четверо осіб.

За даними поліції Києва, аварія сталася близько 5-ї години ранку на вулиці Борщагівській.  

"На проспекті Перемоги полісмени переслідували водія-порушника ПДР, що відмовився зупинятись після кількаразових вимог полісменів – водій Mercedes-Benz лише пришвидшувався. Про втікача повідомили ще кілька екіпажів. У районі Індустріального мосту інспектори спробували зупинити порушника, однак той допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Matiz та автомобілем патрульної поліції", - йдеться в повідомленні.  

Відзначається, що навіть після цього чоловік за кермом не зупинився, хоч мав два пошкоджених колеса.

"За кількасот метрів Mercedes-Benz зупинився. З автомобіля вибігли водій та пасажир і кинулись втікати вбік бульвару Івана Лепсе. Кілька охоронців порядку кинулись наздоганяти втікачів, решта – надавала домедичну допомогу 4 потерпілим з автомобіля Daewoo Matiz", - йдеться в повідомленні.

Полісмени затримали 2 чоловіків з Mercedes, яких впізнали свідки.

"Водій відмовився від освідування, хоча мав ознаки сп’яніння. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Затриманих відвезли до Солом’янського відділку поліції", підсумували у поліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ