"Самопоміч" вимагає, щоб кнопкодавство у Київраді розслідувала поліція



Фото з facebook

Депутати фракції "Об'єднання "Самопоміч" в Київраді вимагають від Нацполіції та Прокуратури Києва розслідувати факт кнопкодавства на засіданні 27 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба фракції.

"Депутати подали до відповідних органів заяву про вчинення кримінального правопорушення невідомим, що проголосував замість депутата, тим самим, вплинувши на ухвалення ряду рішень", - йдеться в повідомленні.

У "Самопомочі" наголосили, що найбільш кричущим рішенням стало внесення правок у бюджет Києва 2016 року, завдяки яким місто сплатить монополістам ПАТ "Київенерго" і ПАТ АК "Київводоканал" сумнівні борги у сумі 448 мільйонів гривень.

"Такі неймовірно зухвалі випадки маніпуляцій у стилі попередньої влади мають бути розслідувані не лише внутрішніми комісіями, а й відповідними органами з приверненням уваги громади, гроші якої будуть витрачені",- зазначив голова фракції Сергій Гусовський.

Він додав, що його фракція активно працюватиме, аби особи, які здійснили це правопорушення та особи, які цьому потурали, були покарані відповідно до чинного законодавства.

Як відомо, Київрада скасувала попередні результати голосування 27 жовтня та ввечері того ж дня розглянула всі питання порядку денного повторно через "кнопкодавство". 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ