Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/581859eaa5a0d/
Українська правда
Київ

Жителям Осокорків обіцяють дитсадок до кінця року

01.11.2016  10:01


Дитсадок на Осокорках. Фото з facebook Александр Спасибко

Міська влада планує ввести в експлуатацію два дитячих садки на Оскорках та у Шевченківському районі до кінця року.

Про це під час інспекції будівництва 31 жовтня заявив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, повідомляє сайт міської влади.

"Роботи з реконструкції та будівництва цих двох об’єктів виконує КП "Житлоінвестбуд-УКБ", тож впевненість у якості виконання робіт стовідсоткова", – запевнив чиновник.

Він відзначив, що уже завершується будівництво дитсадка на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі та на вулиці Дегтярівській, 43-А у Шевченківському районі.

Зокрема, на заклад на Осокорках матиме 14 групових приміщень, в тому числі 4 ясельні групи, в яких можуть перебувати 260 дітей.[L]

Також тут обіцяють відкрити невеличкий басейн, спортивну та актову зали, харчовий та медичний блоки, адміністративні приміщення та приміщення для роботи логопеда та психолога.

"На території садочка будуть розташовані групові майданчики з тіньовими навісами, майданчики для занять фізкультурою, юних натуралістів, для вивчення правил дорожнього руху, щоб діти могли приступити до навчання з усіма зручностями", – запевнив Спасибко.

Дитсадок Дегтярівській, 43-А матиме 3 поверхи і вміщуватиме 9 груп (приблизно 170 дітей). У садочку облаштують дитячі ігрові та спортивні майданчики, актову та спортивну зали.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.