Жителям Осокорків обіцяють дитсадок до кінця року



Дитсадок на Осокорках. Фото з facebook Александр Спасибко

Міська влада планує ввести в експлуатацію два дитячих садки на Оскорках та у Шевченківському районі до кінця року.

Про це під час інспекції будівництва 31 жовтня заявив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, повідомляє сайт міської влади.

"Роботи з реконструкції та будівництва цих двох об’єктів виконує КП "Житлоінвестбуд-УКБ", тож впевненість у якості виконання робіт стовідсоткова", – запевнив чиновник.

Він відзначив, що уже завершується будівництво дитсадка на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі та на вулиці Дегтярівській, 43-А у Шевченківському районі.

Зокрема, на заклад на Осокорках матиме 14 групових приміщень, в тому числі 4 ясельні групи, в яких можуть перебувати 260 дітей.

Також тут обіцяють відкрити невеличкий басейн, спортивну та актову зали, харчовий та медичний блоки, адміністративні приміщення та приміщення для роботи логопеда та психолога.

"На території садочка будуть розташовані групові майданчики з тіньовими навісами, майданчики для занять фізкультурою, юних натуралістів, для вивчення правил дорожнього руху, щоб діти могли приступити до навчання з усіма зручностями", – запевнив Спасибко.

Дитсадок Дегтярівській, 43-А матиме 3 поверхи і вміщуватиме 9 груп (приблизно 170 дітей). У садочку облаштують дитячі ігрові та спортивні майданчики, актову та спортивну зали.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ