У "Київенерго" пояснили, чому залишають розриті двори



Фото Всеволод Дьомкін

"Київенерго" заявляє, що не може своєчасно відновлювати благоустрій після ремонту тепломереж через арешт її рахунків і блокування господарської діяльності.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили у прес-службі компанії.

Відзначається, що зазвичай роботи з відновлення асфальтового покриття виконують підрядні організації – зокрема, шляхово-експлуатаційні управління "Київавтодору".

"Станом на сьогодні "Київенерго" заборгувало підрядним організаціям з благоустрою близько 2,3 мільйона гривень. Через борги та складну фінансову ситуацію компанія не може залучати підрядні організації.

Благоустрій (окрім асфальтування), який можна виконати власними силами, компанія по можливості проводить", - пояснили у "Київенерго".

За даними прес-служби, станом на 31 жовтня не виконано благоустрій 1,5 тисячі ділянок, прострочено близько 1,4 тисячі ордерів.

"Питання прискорення відновлювальних робіт неодноразово розглядалося на міських антикризових штабах з підготовки до опалювального сезону, з керівництвом "Київавтодору" триває діалог щодо відтермінування виплати боргу та оплати поточних робіт", - підсумували у "Київенерго".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ