Київрада розглядає всі питання повторно: за депутата голосував помічник



Фото з facebook

Київрада скасувала попередні результати голосування 27 жовтня та розглядає всі питання порядку денного повторно через випадок неперсонального голосування.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час продовження засідання Київради 27 жовтня.

"За результатами перевірки заяви, перегляду відео, ми з’ясували, що сьогодні мав місце випадок неперсонального голосування. Це неприпустимо, що у сесійний зал потрапляє стороння людина і ще й голосує!" - наголосив Кличко. 

Те, що за депутата голосував помічник, помітили у "Самопоміч". Вони і вимагали скасувати голосування і почати пленарне засідання заново.

Кличко дав доручення секретарю Київради Володимиру Прокопіву провести службове розслідування і з'ясувати, хто ця особа і як вона потрапила до сесійної зали та ще й голосувати депутатською карткою.

"Також з цього дня (і буде відповідне доручення), в сесійну залу допускатимуться тільки депутати Київради, технічний персонал, представники секретаріату Київради та КМДА", - наголосив Кличко.

У кулуарах сесійної зали, за його словами, можуть бути присутні тільки помічники депутатів та акредитовані журналісти та запрошені для виступів представники громади. "

Наразі депутати розпочали повторно голосувати за питання порядку денного.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ