Кияни зможуть платити за комуналку, не виходячи з дому



Фото еdinstvennaya.ua

У Києві запустили сайт Комунального концерну "Центр комунального сервісу", де можна сплатити за компослуги он-лайн та без комісії.

Про це повідомляє прес-служба столичної влади.

"З 1 жовтня на сайті ЦКС у тестовому режимі працює новий сервіс, який дозволяє швидко та зручно сплатити за комунальні та інші послуги. Достатньо лише мати банківську картку та зареєструватися в "Особистому кабінеті", – повідомила ген директор "Центру комунального сервісу" Катерина Саркісова.

Відзначається, що дана послуга доступна для власників "Картки киянина" (наразі ними володіють понад 350 тисяч киян) та "Моя картка", емітованих "Ощадбанком".

Крім того, для усіх охочих відкрили безкоштовні курси, де навчать проводити онлайн-платежі та заповнення платіжок.

 

"Перше таке навчання відбудеться вже 26 жовтня у нашому навчальному центрі "Платформа комфорту" на вулиці Львівській, 57", – розповіла Саркісова.

Як відомо, Центр комунального сервісу відкрили восени минулого року. Він діє за принципом єдиного вікна, де кияни можуть отримати понад 40 видів послуг в одному місці.

Єдиний такий повноцінний центр з електронною чергою та експрес-обслуговуванням розташований на бульварі Академіка Вернадського, 63-А.

Ще 74 точки працює у 8 районах столиці.

На сайті ЦКС можна також сплатити штрафи ДАІ, за дитячий садок, перекази з картки на картку, поповнити мобільний рахунок.

Наразі сайт працює у тестовому режимі. Пропозиції та відгуки щодо роботи сайту просять надсилати на електронну адресу: zvernennya@src.kiev.ua

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ