Активістці, яка проти знищення пам’яток, спалили авто. ФОТО



Фото з facebook

Екс-депутату Київради та активістці, що бореться проти знищення історичних пам’яток, Олені Єскіній спалили автомобіль.

Про це Єскіна повідомила у facebook.

Подія сталася уночі 19 жовтня.

"Вітання можуть бути різними... Ось так хтось вирішив "привітати" щойно ми відлетіли з України. Від моєї автівки цієї ночі залишилося небагато", - написала Єскіна і виклала фото спаленої машини.

Вона пов’язує такі дії зі своєю громадською діяльністю.

"Було, що через мою громадську діяльність, мені її розбивали битами, відвінчували болти на колесах, різали гуму... Поліція лише знімала відбитки, але нічого належним чином не розслідувала", - додала Єскіна.

Вона висловила сподівання, що цього разу поліція "знайде можливість провести всебічне розслідування і виявити злочинців".

"Думаю, я знаю, хто це міг замовити. Але намагатися здійснити таким чином на мене тиск є абсолютно безрезультатним", - підсумувала активіст.

Як повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій Києва, пожежа в Mercedes виникла близько 1 години ночі у дворі 9-поверхівки по вулиці Мельникова, 18а. Займання загасили о 2:17. 

Як відомо, 6 жовтня Єскіна закликала захистити історичний будинок з ромашками на вулиці Златоустівській, 35. Однак того ж дня корпорація "Укрбуд" знесла цю будівлю заради будівництва житлового комплексу.

Після цього у КМДА повідомили, що флігель "з ромашками"  не перебував на державному обліку як пам’ятка культурної спадщини.

15 жовтня 38-річня Олена Єскіна стала дружиною спадкоємця відомої династії промисловців та меценатів, а нині мера Глухова, 62-річного Мішеля Терещенка. 

Українська правда. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ