На Хрещатику біля ЦУМу закопали підземний перехід. ФОТО



Фото з facebook Nikita Derevianchenko

Через вулицю Хрещатик біля ЦУМу планують облаштувати наземний перехід .Наразі заклали бруківкою один з виходів з підземного переходу.

Про це у facebook повідомив директор зі зв’язків з громадськістю та комунікацій ЕСТА Холдингу, яка володіє ЦУМом, Антон Гливинський.

За його словами, перехід облаштовує ЕСТА Холиднг за проектом "Київмістдорпроекту". 

"Це рішення не в інтересах ЦУМу. Рішення прибрати вхід прийнято генпроектувальником проекту "Київдормістпроект" на основі будівельних норм. В інтересах ЦУМу нормальний наземний перехід. Зараз за це воюємо з КМДА", - написав Гливинський.

Він відзначив, що ЦУМ не просив закопувати вхід – це було рішення "Київдормістпроекту", який один може проектувати переходи у Києві.

За словами Гливинського, входу з підземного переходу до ЦУМу, як це передбачалось інвестдоговором, не буде.

"Наша позиція по переходу – звісно, наземний зручніше, якщо це можна реалізувати безпечно. Ми не отримали поки права робити наземний перехід. Але він буде організований за тимчасовою схемою на час реконструкції переходу. Якщо проблем не буде – спробуємо тримати постійну схему. Тоді там буде 2 переходи – підземний і наземний", - пояснив Гливинський.

Як відомо, раніше біля ЦУМу було два виходи з підземного переходу – у сторону вулиці Хрещатик та до вулиці Богдана Хмельницького.

Скриншот з google.com.ua/maps 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ