Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/580499d881fba/
Українська правда
Київ

Спорт, здоров’я і музика в метро. На що пропонують витрачати гроші кияни

17.10.2016  12:28


Фото MyGenetics

Станом на 17 жовтня столичні жителі подали 14 проектів до бюджету участі. Містяни пропонують витрачати міський кошторис на розвиток спорту, освіту, безпеку на дорозі та музику у метро.

Зокрема, мешканці просять перетворити необладнаний спортмайданчик на вулиці Шолом-Алейхема, 11-А на міні-футбольне поле зі штучним покриттям, освітленням, металевою огорожею та футбольними воротами (бюджет 986 тисяч  527 гривень), облаштувати майданчик для гри в петанк на території ВДНГ (146 тисяч гривень) та Стежку безпеки на Теремках 2 (100 тисяч гривень).

І загалом розвивати безкоштовний спор для дітей через розвиток безкоштовних спортивних клубів "Сильна Нація" в Дарницькому та Дніпровському районах та встановлення спортмайданчика у парку "Партизанської Слави" (1 мільйон гривень).

 

Також мешканці столиці пропонують спільно фінансувати ВНЗ Києва – покращити менеджмент в університетах, спостерігати за роботою адміністрації і студентських рад у 3 університетах Києва, вивчити їх бюджет на наступний рік (350 тисяч гривень) та влаштувати Децентралізований електронний аукціон Аuction 3.0 для продажу/передачі в оренду комунального майна (994 тисячі 180 тисяч гривень).

Крім того, кияни пропонують створювати надземні пішохідні переходи за рахунок операторів реклами (499 тисяч 999 гривень) та облаштувати погано освітлені ділянки доріг з наземними пішохідними переходами "світловідбивними панелями" (1 тисяча гривень). [L]

Просять гроші (21 тисячу 926 гривень) на Арт-фестиваль "Голосієво сповнене кольорів" (цикл майстер-класів по виготовленню ляльок, сувенірів, поробок, паперопластики, живопису), на відновлення екотеплиці біля школи №260 на вулиці Якубовського, 7Б (131 тисячу гривень) і на комунікаційний простір бібліотек в інтернеті (1 мільйон гривень), на модернізацію флюрографічного кабінету у лікарні на вулиці Вербицького, 5 (608 тисяч).

1 мільйон гривень пропонують не пошкодувати на благоустрій ботанічного саду імені Фоміна, а 801 тисячу 365 гривень на легальну гру музикантів у метро.

До закінчення терміну подання проектів залишилось трохи більше 6 днів.

Українська правда. Київ  

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.