У Кличка поки не знають, де буде відкриття Євробачення



Фото 1tv.com.ua

Рішення щодо місця, де відбуватиметься церемонія відкриття Євробачення-2017, ще не прийняте, воно залишається за Європейською мовною спілкою (EBU) та НТКУ. 

Про це заявив заступник голови КМДА Олексій Резніков під час засідання оргкомітету з підготовки до проведення Євробачення, повідомляє "Укрінформ".

"Уже визначено, що офіційною локацією пісенного конкурсу буде Міжнародний виставковий центр і, зрозуміло, що там буде знаходитися прес-центр. Поки що питання щодо церемонії відкриття – "Червоної доріжки" є відкритим. Прийняття рішення залишається за EBU та НТКУ", - зазначив Резніков. 

Як відомо, столичний оргкомітет Євробачення-2017 визначив 5 головних локацій, які будуть використані для проведення пісенного конкурсу. Зокрема, 2 локації будуть розташовані в МВЦ – основна арена та прес-центр, EuroClub розміститься в БЦ "Парковий" та Євроселище на Хрещатику.

Також передбачається, що урочистості будуть проводитися в Мистецькому Арсеналі, КМДА або на території Софії. 

Водночас "Українська Гельсінська Спілка" (ВО "УГС") просить президента України Петра Порошенка заборонити заходи Євробачення у Софії Київській.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ