У Києві почне працювати Smart City School



Фото з facebook

7 листопада у столиці розпочне роботу Smart CitySchool, яка готуватиме розробників першого smart-кварталу в Україні.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили в Smart CitySchool.

"Найкращі українські урбаністи, розробники, закордонні партнери, представники Smart City з Таллінну, Чикаго та Амстердаму, засновники великих компаній Європи та США, керівники успішних проектів у сфері розвитку міст, бізнесу та державного управління об’єднаються на базі Smart CitySchool для передачі знань, практичного досвіду та інноваційних технологій, спрямованих на розвиток міської інфраструктури", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що учасники smart-школи матимуть змогу перейняти досвід визнаних експертів, отримати інформацію про новітні технології та масштабні розробки, визначити інструменти для ефективної роботи власних програм.

По завершенню навчання проекти учасників будуть представлені Київській адміністрації, потенційним партнерам та інвесторам.

"Кращі з них будуть втілені в умовах реального інноваційного простору, яким наразі є Living Lab – перший розумний квартал в Україні, розташований на вулиці Мельникова в Києві", - йдеться в повідомленні.

Освітній курс "Фінансова грамотність" стартує 7 листопада.

Розповідати про процеси формування бюджету та нові підходи до фінансової грамотності будуть: заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, в.о. генерального директора державного підприємства ProZorro Надія Бігун та голова громадської організації "Електронна демократія" Володимир Фльонц.

Освітній курс "Нові технології" розпочнеться 8 листопада під керівництвом Амбасадора Університету Сингулярності в Україні, керівника SingularityU Kyiv Ігора Новікова.  

Реєстрація триває до 1 листопада.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ