Київрада виділила землю під житло для мешканців з аварійного будинку на Мілютенка



Аварійний будинок по вулиці Мілютенка, 23-А. Фото promap.ua

Київрада надала КП "Спецжитлофонд" земельні ділянки для будівництва житлового будинку на перетині вулиці Мілютенка та вулиці Шолома-Алейхема у Деснянському районі столиці. У нове житло обіцяють переселити мешканців аварійного будинку по вулиці Мілютенка, 23-А.

Про це повідомляє фракція "Солідарність" у facebook.

"Для Києва це дуже важливе рішення. Воно передбачає, що у новобудову переселять мешканців житлового будинку по вулиці Мілютенка, 23-А. Відповідні земельні ділянки мають площу 0,5 га та 0,17 га", - сказав депутат фракції Олександр Міщенко. 

За його словами, на частині однієї ділянки наразі розташована тимчасова автостоянка та будинок охорони обслуговуючого гаражо-будівельного кооперативу "Волгоградький", однак автостоянку планується перенести.

Міщенко наголосив, що земельні ділянки знаходяться поза межами зелених та інших природоохоронних зон і за детальним планом належать до території житлової забудови. 

Передбачається, що у комплексі буде 282 квартири. Крім того, планується спорудження блоку торговельно-побутового призначення і багаторівневого паркінгу на 299 машиномісць.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ