Дві третини будинків столиці готові до зими – Київенерго



Фото kyivenergo.com

Станом 6 жовтня 69% столичних багатоповерхівок, які обслуговує "Київенерго", завершили підготовку до зими і отримали відповідні акти.

Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

"На сьогодні 69% столичних багатоповерхівок по зоні обслуговування "Київенерго" вже отримали акти (готовності до опалювального сезону - ред.)", - йдеться в повідомленні.

У компанії наголосили, що підготовка будинків до зими – це зона відповідальності балансоутримувачів.

У міжопалювальний період вони повинні викликати спеціалістів "Київенерго", які проведуть обстеження і видадуть приписи про те, що саме треба налагодити у конкретному будинку для якісного і стабільного теплозабезпечення взимку.

Коли всі необхідні вимоги виконано, компанія підписує акт готовності будинку до опалювального сезону.

У "Київенерго" відзначили, що якісна підготовка будинкової теплосистеми до зими заощадить мешканцям мінімум 15% витрат на опалення.

Як відомо, наприкінці вересня у КМДА заявили, що підготовка столиці до роботи в осінньо-зимовий період задовільна. При цьому заклади освіти Києва на 90% готові зими, і підготовка решти відбувається за планом.

5 жовтня мер Києва Віталій Кличко доручив почати опалення шкіл, дитсадків, поліклінік, лікарень й інших установ соціального напрямку в Києві з 10 жовтня через похолодання.

Компанія "Київенерго" вважає за доцільне розпочати підключення житлового фонду до опалення 17 жовтня.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ