ДТП і приковування наручниками: як у Києві демонтують кава-машини. ФОТО



У Києві під час демонтажу незаконної кава-машини, підприємці влаштували ДТП, а один з них прикував себе кайданами до евакуатора.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив нардеп, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець.

"Сьогодні демонтували кава-машину на метро "Університет". Бо у нас є домовленість з Асоціацією пересувної торгівлі про звільнення "нульової" і "першої" зони від незаконних пересувних об’єктів. По всіх дозволених локаціях уже пройшли торги. Кав’ярня на метро "Університет" працювала незаконно", - сказав він.

Білоцерковець додав, що коли демонтували кава-машину, інше авто представника Асоціації Віталія Бяльського зумисне в’їхало в евакуатор і створило ДТП, щоб забрати кава-машину з платформи.

 

"Після цього приїхав підприємець Геннадій Балашов і прикував себе кайданами до евакуатора", - розповів Білоцерковець.

 

Після того, як втрутилась поліція, евакуатор все ж таки забрав незаконний об’єкт.

 
 

Директор КП "Київблагоустрій" Іван Кліпа написав у facebook, що під час демонтажу цієї автокав’ярні бульвар Шевченка фактично став в одну сторону.

"Однак після того, як автокав’ярню привезли на штрафмайданчик, туди ж приїхали представники Асоціації. Вони вибили ворота на штрафмайданчику і забрали це авто. Інші автокав’ярні, а їх там щось біля 12 штук, не змогли забрати, бо в них були спущені колеса", - підсумував Білоцерковець.

Фото надані Дмитром Білоцерковцем 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ