У Кличка обіцяють збудувати нову під’їзну дорогу до "Жулян" у 2017 році



Фото skyscrapercity.com


Київська адміністрація має намір завершити будівництво під'їзної автомобільної дороги від проспекту Лобановського до аеропорту "Київ" у 2017 році.

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, повідомляє сайт міської влади.

"Місто направляє гроші на створення столичної інфраструктури на європейському рівні. Під’їзна дорога до аеропорту "Жуляни" буде завершена вже в 2017 році", – сказав чиновник.

Він додав, що будівництво цієї автомобільної дороги – частина великого проекту південно-західного малого напівкільця, що поєднає правий та лівий береги Дніпра (від проспекту Академіка Палладіна до Столичного шосе).  

"Дорога будується, передусім, для киян. Вона розвантажить Севастопольську площу та проспект Валерія Лобановського, забезпечить безперешкодний, комфортний під’їзд до аеропорту "Київ"", – зауважив Спасибко.

За його словами, земельна ділянка для будівництва автомобільної дороги площею 13,92 га була відведена в постійне користування підприємству – замовнику будівництва у березні 2011 року. Але частина земельної ділянки була фактично тимчасово зайнята гаражами товариства автолюбителів "Стоянка-17".

Згідно з рішенням влади товариство мало звільнити зайняту територію упродовж 10 днів.

Однак не зробило цього, тому справа дійшла до судового розгляду. Господарський суд Києва ухвалив рішення щодо звільнення автолюбителями земельної ділянки. Наразі справою займається виконавча служба і виконує рішення суду примусово.
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ