На Зоологічній планують збудувати сучасний медичний центр



Фото beregi-serdce.com

На території клінічної лікарні №14 збудують сучасний медичний центр, а туберкульозну лікарню №2 відремонтують за рахунок інвестиційних коштів.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час підписання інвестиційного договору щодо будівництва медцентру, повідомляє прес-служба мера.

Кличко відзначив, що у червні відвідав цю лікарню і побачив на величезній території – більше 5 га – багато старих нефункціонуючих аварійних будівель, зведених у 80-90-ті роки. Щоб площі медзакладів використовувалися ефективно, вирішили збудувати нову лікарню.

"Провели інвестиційний конкурс, визначили переможця. Ним став ТОВ "Капитал". У будівництво буде інвестовано близько 174 мільйони гривень. А загальна сума інвестицій у проект – більше мільярда гривень", - сказав Кличко.

Він наголосив, що у медцентрі буде найсучасніше медичне обладнання.

"Відповідно до умов конкурсу, за рахунок інвестиційних коштів, які отримає місто, буде відремонтована Київська міська туберкульозна лікарня №2", - підкреслив Кличко. 

Він також додав, що цього року у столиці відкриють 4 нових приймальних відділення і до 1 листопада відкриють 8 травмпунктів.

Як відомо, клінічна лікарня №14 розташована на вулиці Зоологічній. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ