У Києві водій маршрутки побив пасажирку за зауваження. ФОТО



Фото з facebook

Водій маршрутного таксі №23(188), яке рухалось від метро "Нивки" до станції "Зодчих" побив пасажирку, яка зробила йому зауваження щодо керування машиною.

Про це постраждала Тетяна Матюхіна повідомила у facebook.

Подія сталася увечері 16 вересня.

"Я, я завжди, їхала з роботи у маршрутному таксі №23(188) зі станції метро "Нивки" до станції "Зодчих". Водій їхав жахливо, він дуже різко гальмував, круто входив у повороти і головне не стояв на зупинці для висадки і посадки пасажирів, а легенько їхав з відкритими дверима. Я зробила водію зауваження, на що він мені відповів, щоб я скоріше виходила", - написала жінка.

Вона додала, що зазвичай виходить на своїй зупинці і такі дії водіїв залишаються без покарання. Але того дня Матюхіна вирішила це так не залишати.

Вона повернулась у салон маршрутного таксі і почала дзвонити за всіма номерами, які вказані за водієм, але за ними ніхто не відповідав. 

"При цьому водій продовжував їхати так само жахливо. На прохання назвати номерний знак маршрутки і його персональні дані, але у відповідь почула лиш "ти зараз вийдеш і все". Доїхавши до кінцевої, я відмовилась покидати салон і просила у водія його дані. Він мені почав погрожувати і врешті схопив за руку і вдарив кулаком в обличчя", - написала постраждала.

"Попереджаю, водій Заворотнюк Михайло (номерний знак АА 8180 ЕР) маршруту №23(188) небезпечна людина", - написала Матюхіна.

Вона додала, що написала заяву у поліцію і просить відгукнутися пасажирів,я кі їхали з нею у маршрутці, щоб допомогти покарати водія.

Українська правда. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ