До лікарів дитячого діагностичного центру можна записатися он-лайн



Фото vnz.org.ua

У Київському міському дитячому діагностичному центрі запустили проект "Поліклініка без черг", який передбачає можливість онлайн-запису до лікарів.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

Відзначається, що проект розробили київські стартапери. Він впроваджується ініціативою Kyiv Smart City спільно з Інкубатором 1991 для міських проектів.

″Кияни нарешті забудуть про довгі черги в закладах охорони здоров’я та матимуть змогу, за європейським принципом, записатися на прийом до лікаря будь-яким доступним та зручним способом. Це й інтернет, і мобільні додатки, і термінали, які будуть розміщені в холах поліклінік", – заявив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він додав, що традиційний запис до лікаря скасовувати не планують.

Поки що "Поліклініка без черг" працює у тестовому режимі.  Якщо він буде успішним, його поширять у всіх закладах охорони здоров’я столиці, а в подальшому у всіх регіонах України.

Щоб записатися до лікаря, потрібно зайти на сайт Центру, вибрати розділ Електронний запис на прийом, обрати лікаря і записатися до нього.

Скриншот з сайту центру  
 

Також у дитячому діагностичному центрі презентували нову систему орієнтації лікарнею.

У навігації застосовано принцип кольорового зонування – коли різними кольорами позначено назви відділень із зазначенням поверху та нумерацією кабінетів.

У подальшому, колір обраного відділення супроводжує пацієнта до потрібного йому кабінету.

Відзначається, що цей проект також винесуть на громадське обговорення. А в разі схвалення громадою, така навігація з’явиться у всіх закладах охорони здоров’я столиці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ